måndag 30 juni 2008

Det tar sig!

Jag har famlat omkring i mörkret och inte begripit ett smack! Jag har inte hittat rätt inställning på klockan, jag har inte hittat hur man får rubriker, jag har inte fattat hur man länkar till andra bloggar man läser etc, etc... Men nu börjar det bli lite ordning på torpet =) ÄNTLIGEN!

I kväll har jag och en kompis (och även före detta kollega!) varit å hälsat på lite hundar - underbara Welsh Corgi Cardigans. Uppfödaren hade tre supergoa valpar. Men konstigt nog var det inte dom som fångade mitt hjärta... Jag blev hur kär som helst i en tik som hette Klara - en mycket egen och speciell dam på dryga ett år! Jag hade mer än gärna tagit hem henne! Hoppas dom vill sätte ut henne på foder..... Här är hon den lilla godingen - jag kan meddela att hon blev liiiiite less på mig å mitt "tuttisnuttande" - inte syns det väl ;-)Kramar


1 kommentar:

Anonym sa...

Hej vännen
Jag är inte förvånad över hur fint du har det här på din blogg. Lika fint som du har det hemma.
Vad kul att kika in lite då och då. Saknaden av att kunna kika in till er brevid oss minskar då. Vad kul att du tittat på just Welsh Corgis, det är tydligen min sons "favissar".
Kram från en förväntansfull fd. granne, M N-L