torsdag 23 oktober 2008

Markus Fagervall å en liten utmärkelse!

Jag kan liksom inte låta bli.

MÅSTE bara berätta att Markus Fagervalls nya platta är GRYM. Köp, lyssna och NJUT!


Bilden är hämtad från BD Pop.se


Har oxå fått en utmärkelse av Golden & Vitt tack snälla, goa du!

Jag VET att man ska ge det vidare till några utvalda, jag kan bara inte välja ut.. Jag vill ge en till alla er som hälsar på här och förgyller min vardag och värmer mitt hjärta
- kram -

5 kommentarer:

Vit Spets sa...

Grattis till Din utmärkelse!

Marcus Fagerwall... jag älskar min systerson som oxå heter Marcus Fagerwall & är 13 år... Jag kan tala om att det blir fel i post, inbjudningar, sms & allt annat som egentligen skall till denna idolvinnare...

Ha en trevlig kväll
//Siv

Mer av allt sa...

Grattis till den gulliga utmärkelsen och tack för tipset om Markus nya skiva. Ska och lyssna på Lundell ikväll. Det blir nog bra. Ha en härlig helg (trots grått och regnigt)!!

Kramar

Atelje Annorlunda sa...

Hej goa vännen!

Grattis till din utmärkelse. Har inte hört skivan men Markus är jättebra...och snygg...hihi.

Ha en riktig härlig helg.
Åsa

Susanne sa...

Hej, roligt att läsa en blogg från Luleå, när jag själv bor i grannkommunen. De flesta inredningsbloggar är i södra Sverige, så det känns bra med någon lite närmare...:)
Tack för en fin blogg. Du är fantastisk som uppfostrar din son själv. Har själv levt ensam med mina barn i några år...Var rädd om dig. Jag ska fortsätta läsa din blogg.
Tack tack

Susanne

Golden&Vitt sa...

Tack:)

Marcus är min största favvo..åhh han är så bra. Och han är väl go om nån, har du röstat på han på lördagar ..kärlek åt alla säger han ju , visst är han väl gooo. :)Måste köpa hela cdn har bara hört några låtar.

Imorgon blir det Luleå för mig och sonen, han var på hockeymatch igår i malmberget och det ledde till en fraktur i benet och ledbandet kapott,,,så gips blir det och läänge borta från hockeyn...hujja sånt här är jobbigt för en mamma.

Ha en bra helg.Kram/ annika