tisdag 21 april 2009

Så otroligt irriterande

Idag på tvåfikat kom Youtube-klippet på tals, det som alla talar om; Susan Boyle. Hon har verkligen en fantastisk röst. Det är inte det som är så irriterande. Det som verkligen gör mig förbannad är att det blir sån succé. Om jag missunnar henne? Å herregud NEJ! Det är anledningen till att hon blev sån succé. Det är för att hon är "ful" och för hon har humor som hon blir en sensation. Och anledningen till att hon inte blev berömd (som hon borde) tidigare är just för att hon ser ut som hon gör. Fan så irriterad jag blir över hur utseende fixerade "vi" är.

Tjejen som sjöng i svenska talang i fredags var ju som en utomjordning, jag menar hur fasen kan man ha en sån röst å bara var 13 år? Men vad sa panelen? Jo, rekommendationer som man kanske borde ge en 16-17 åring!! Men hon var så fruktansvärt söt flickebarnet att det förmodligen därför hon helt plötsligt fick hur stora krav som helst på sig. Visst kunde jag hålla med om vissa delar av vad de sa - men va fan, kom igen! Hon var ju bara 13 år?!

Spott och fräs från mig. Är jag nå bättre själv då? Nä. Troligen inte. Men just gällande detta kunde jag inte låta bli att bli så kräkigt irriterad!..

Jaha?

För att ni inte själva ska bli fly förbannade nu ni oxå. Önskar jag att ni slår på högtalarna, skruvar upp volymen, sluter ögonen och lyssnar på texten till den här låten. Det är den vackraste av alla låttexter jag vet.

Geniet bakom heter Michael Ruff. Själv är det precis så jag känner för mitt barn och jag hade oxå förmånen att ha Stefan Gunnarson som framförde den på min sons dop.

Låten heter More than you'll ever know av och med Michael Ruff.


2 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Men vilken underbar låt!
Måsteha varit en upplevelese på dopet!

Håller med dig om Boyles - spännande om hon lyckas göra karriär nu.

Kram Maud

Mer av allt sa...

Man blir ju rent av lite tårögd över den fina låten! Jag har inte hört den tidigare. Vilket härligt dopminne!

Ja vad ska man säga. Om hon inte hade sjungit bra så hade hon för alltid blivit "retad" på youtube.

Nu tinar snart altanen fram med expressfart - så det börjar närma sig kaffetåren.

Kramar från mig!