tisdag 22 juli 2008

Underbar helg, nytt jobb och mysig måndag

Igår var det första dagen på mitt nya jobb! Eller nya och nya - jag har varit där ett tag, men anställd av ett bemanningsföretag och blev sedan fast anställd av företaget!!! Eller tillsvidare heter det väl nu för tiden. Det är sån lycka att få ett arbete, som jag dessutom har velat ha länge och älskar att utföra. Tänk... nu har man en anställning - trygghet, inkomst, förmåner. Vilket lyx =)

Har haft en helt fantastisk helg oxå. Ätit gott, blivit ompysslad och omhändertagen av min käresta - bjuden på underbar middag och bio. Förresten kan jag rekommendera den filmen vi såg, Hancock - den har fått jätte dåliga recensioner, men jag tyckte den var superbra - en 4 helt klart!


Igår till middag ville lille P ha plättar, tyckte det såg så mysigt ut när han stod å vispade smeten och förevigade det på bild.


Vid sidan av spisen står mitt lilla troll. Det är en sån där liten rackare som bara MÅSTE vara framme och bo hos mig - han är ju så söt!


Har aldrig lyckats bli nöjd med hur det är på bänken i köket, men sen lyktan kom på plats och kvarnen fick flytta på radion å känner jag att det blev rätt bra. Jag har lite grejer till som ska på plats, ska bara komma mig för att göra det!

Nu är klockan halv sex och jag ska gå å göra mig lite frukost. Önskar er alla en riktigt go å mysigt tisdag - kram -

7 kommentarer:

Biggan sa...

Så det finns troll hos er också...*s*...

Biggan sa...

Oh,vad söt lillherrn är när han så koncentrerat står och vispar plättsmet...

Vitt, blandat och lite Annat sa...

Hej Biggan! Ja, han är så fin min lilla trollbulle - så tekniskt sätt har jag två små troll hemma hos mig!! Förresten, tack kära du för the dedication =) Jag hoppas att helgen bringar tid för att baka dom, blev ju hur sugen som helst! - Kram -

Mer av allt sa...

Vad söt din son är när han står och vispar!! Lykten från Åhlens var jättefin! Ha det bra!

Biggan sa...

Gissa om din Lemon Curd-rulle gjorde succé!!!

Den kommer definitivt att finnas på dessert-menyn i den här familjen ett bra tag framöver!

Vitt, blandat och lite Annat sa...

Det är så roligt när man kommer hit och ser att små spår är lämnade... =) blir varm i hjärtat.

Citronrulltårtan är fantastisk och jag rekommenderar alla att prova den!

Instämmer, min lille pojke är så fin.. - kram -

Ett hus i vitt sa...

Vad mumsigt med plättar! Och grattis till ditt nya fasta arbete! Du undrade om min lampa i fattigmanssilver. Jag har köpt den hos www.hemmetsallarum.se. Ha en fortsatt trevlig dag. Kram, Anette
p.s Tack för den gulliga kommentaren i min blogg :-)!