torsdag 24 juli 2008

Varde ljus!

Idag blev jag med kontakt i hallen! Kontakt=ljus. Jag har inte haft någon kontakt i hallen ? helt galet, men så har det varit. Det visade sig att min käresta är elektriker i grund å botten! Tänk vad som kan ploppa upp fast man känt varandra i 10 år =) Nu har jag äntligen fått ljus i min torftiga hall, så man slipper oroa sig för spöken och mylingar om natta i alla fall!

Som sagt, min hall är torr å tråkig. Jag har en del planer för den dock! Byrån (som jag har sagt att jag aaaaaalllldriiiiig ska måla) ska bli vit. Troligen kommer något väggord upp ovanför byrån, eller någon vacker hylla i trä (vitmålad) eller järn. Så här ser det i alla fall ut nu!


Om man får till det, kan det blir riktigt trivsamt å krypa upp bredvid lampan som LYSER =) å bläddra i en härlig inredningstidning!

Min pappa har slitit - blod, svett å tårar för att få denna avlutad... Det är ju som tur var så där en 20 år sedan, så han kanske inte blir så arg om jag målar den!...

Tycker min lykta från COOP (av alla ställen) är så fin..

Ja, det kan nog komma att bli riktigt bra så småning om, är så lycklig för att lampan lyser. Nu ska bara kristallkronan i badrummet upp... Ett till jobb för "min" elektriker =)

Nä - nu ska jag hänga tvätten å plocka undan lite!

- kram -

4 kommentarer:

Ett hus i vitt sa...

Tänk att en möbel kan få vara med genom flera olika mode-eror! Det är väl super att man kan måla saker och tycka att de kan bli jättefina och som nya. Istället för att man slänger och köper nytt :-). Den kommer att bli toppenfin som vit. Vad kul att du ska beställa lampan! Jag är nöjd med "Hemmets alla rum". Lampan är jättefin, lite speciell. Skulle gärna ha en till övanför mitt köksbord. Ha det bra! Kram, Anette

Biggan sa...

Ser smakfullt och harmoniskt ut! Vad är det för fågel du har där på byrån? Jag brukar titta på liknande i inredningsaffärer inte för att jag precis vil ha en...fast det ser fint ut...Utan för att jag skulle vilja ha en storspov!
Storspovens läte härutanför vid fjärden är underbara toner för mig! Då är sommaren på väg! Sedan är storspoven en mycket omtänksam pappa som vaktar sina barn sedan mamman stuckit. Han står troget på en höjd och har sina små under uppsikt. När en fara hotar låter han så att de små ska hinna söka skydd...Spec om vi skulle flytta söderut så skulle jag vilja minnas storspovens drillande om vårarna med hjälp av en fint skulpturerad pippi.
Ofta är de lite "snabbt" gjorda och liknar ingen spec fågel alls. Men det ser somrigt och kan vara en fräsch inredningsdetalj.

Vitt, blandat och lite Annat sa...

Tack Biggan, jag kan berätta att Storspoven är min absoluta favorit fågel! Och denna ser faktiskt ut som en, jag minns dock inte var jag köpte den - eftersom det är så länge sen. Hmm, är ni på väg söderut, kan jag ju inte låta bli att undra?

Hallen känns som ofärdig. Jag vill att den ska säga välkommen hit och vara lite mer jag. Men det kommer! Jag vet ungefär hur jag ska göra!

Biggan sa...

Ja det finns vissa vaga planer att dra söderut...Kul det här med storspoven...

Från det ena till det andra så fann jag ju den där Mårran i Waxholm. Har också hört att den ska ha funnits i någon boutique (!?) i StHlm. Nåväl - nu har flera uttryckt att de också vill ha en Mårra - ska försöka ordna till dem. SKULLE jag hitta en naturtrogen storspov (där ingen tvekan gavs att det var en storspov...) slår jag en signal till dig och hör efter om du också ska ha en...eller?
Trevlig forts på helgen!