måndag 28 juli 2008

Vackra vita

Ny vecka - känner mig betydligt bättre. Hur mycket man än älskar sitt barn, kan det bli lite tungt med 24 timmar om dygnet. Ídag hämtade min mamma och extra pappa lille P från dagis och jag kunde gå på stan å shoppa - alldelens själv! Vilket lyx =) Jag blev så nöjd med mina inköp, om ni inte minns hur det såg ut innan kan kolla lite här.

Duken köpte jag på Växtriket. De vackra fatet har jag lånat av min mamma, även de fina ljusstakarna. Kuddfodralen kommer från Indiska och saknar för tillfället innerkuddar!

Fatet är så vackert!

Nu är det vitt och vackert! Borta är den blommiga duken, de rosa pelargonerna och de blommiga gardinerna. Det är väldigt skönt. Det är så fint ett tag - sen blir jag alltid tvär less.


Hästarna har fått flytta från vardagsrummet till köket! Kappan är oxå kvar i sitt original, ska sy en helvit kappa när orken faller på =)


Lampfoten hade jag sedan tidigare. Lampskärmen ett reafynd från Åhléns för 41 kr! Den vackra vita krukan köpte jag på butik Annorlunda - även fuskblomman som står i. Den lilla ugglan var oxå på rea på Åhléns för 24 kr. Köpte den bara för att den var vit!


Hjärtat fyndade jag på Växtriket. Tyckte det passade så bra där i blomman!

Har beställt en lampa som ska hänga ovanför köksbordet från Hemmets alla rum - längtar till den kommer!

Hoppas att ni haft en riktigt bra helg - önskar alla en mjuk å go vecka =) - kramar -

3 kommentarer:

Mer av allt sa...

Vad fint du har gjort! Jag blir sugen att stajla om hemma men det får vänta ett tag till. Fatet var jättefint. Ha det bra i sommarvärmen!

Jennyshemochharmoni sa...

Å vilket underbart hem du verkar ha! Ljuvliga bilder! TACK för din söta kommentar hos mig, alltid skoj att få veta vem som läser! Ha det gott! KRAM

Mer av allt sa...

Det är tydligen en loppis i Svartbjörnsbyn idag som jag och min syster tänkte fara på.

Vilket väder!! Man nästan svimmar i solstolen men jag klagar inte. Tvärtom!

Ha det bra!