lördag 23 augusti 2008

Fredagsmys å misslyckad byrå..

Jag köpte färg från Nordsjö färg. Man ska egentligen inte byta fabrikat - men jag tyckte Beckers (som jag målade med tidigare är lite rinnig). Jag köpte precis samma som jag brukar ha; halvblank 40. Vet ni hur det blev? Högblankt, i alla fall i relation till vad det tidigare brukar bli för resultat med Beckers halvblanka 40. Kolla bara!


Ser ni - burken speglar sig i byrån?!!!


Även ljuset speglar sig i byrån =(

Jag for tillbaka till affären med den nya färgburken och den gamla, som tur var hade jag lite färg kvar i den - båda med halvblank 40. Killen i färgbutiken trodde inte sina ögon. Ja, sa han; jag ser ju vad det blir - men hade du kommit in med Beckers halvblanka utan å säga vad det vad hade jag direkt sagt att det var halvmatt. Hur i fridens tider kan det skilja så mellan två som ska ha exakt likadan blankhet. Nu var killen i butiken jätte, jätte rar - trots att det inte var fel på deras färg fick jag en ny burk - en halvmatt den här gången. Nu var den ju lite mattare än Beckers halvblanka - men hellre det!!!! Byrån ser ju ut att vara av plast som det är nu. Jaha - nu är det bara att måla ett till varv och hoppas på det bästa....... Jag återkommer när det är klart..

Igår var lille P, min käresta och jag på en härlig plats här i stan. Det var en fantastisk kväll ut å vi bara myste, busade och drack festis!


Önskar er alla en riktigt fin helg

- kram -

2 kommentarer:

Kristin sa...

Hej hej! Vad trist med färgen!!! Det är ju inte kul när man lägger tid på att måla och så blir det inte bra. Jag är inte så förtjust i halvblanka färger, jag brukar köra med matt vit färg till möbler och småföremål och så halvblank till lister och dörrfoder och sånt. Svarta färgen jag köpte var halvblank och den är väl okej på metallföremål tycker jag, men jag vill inte måla några möbler eller hyllor med den. Jag kör på Alcros sortiment, mest för att det är stans färgaffär som har det (och det finns bara en färgaffär här hos oss). Jag gillar deras färger och den affären är riktigt bra så jag har liksom blivit inkörd på det. Säger som du, man byter ju inte gärna fabrikat! :-)

Vilket härligt "sjörövarskepp". Förstår att det var poppis! Mysigt med en "utekväll"... vi gör det alldeles för sällan, men med en halvårsgammal bebis är det ungefär bara McDonald's som jag känner att man klarar av, om man är på andra ställen är det jobbigare och man njuter liksom inte av atmosfären eller maten. Så vi får väl vara lite strandade hemma ett tag till (vi har inte lyxen att ha så mkt barnvakt så vi har mest med oss barnen överallt).

Vad gullig du var som gillade mina hyllor så. Nu måste jag ju i ärlighetens namn säga att jag "piffade" dem lite innan jag fotade. Vi har annars rätt så ostädat och inte det mest perfekta hemmet! Det är så där barnfamiljsstökigt... och nu har hunden börjat fälla sommarpälsen så nu pryds hela hemmet av svarta lågna labradorhår!!!! SUCK!

Hoppas ni får en skön helg!

KRAM! Kristin

Atelje Annorlunda sa...

Va trist att du fick byta färg...ja det var ju bra att du fick byta men trist att måla om.

Har mailat dej, hoppas du hittar.
Kram Åsa