lördag 23 augusti 2008

Slutet gott, allting gott - eller...

Då blev det klart, hallen. Märkligt - man målar å fixar å pysslar å när man är klar ---- jaha? Vad de allt? Blev inte riktigt nöjd, jag vet inte - fick liksom inte till det, tror jag har satt fram för mycket saker. Tänkte att det skulle bli bra men.... Det är i alla fall bättre än förut, om ni vill kan ni kika hur det såg ut här. Det är ju i alla fall ett lyft mot för tidigare.


Så här ser det ut när man kommer upp för trappen...


Högre mysfaktor i alla fall...Min förra hunds rostiga gamla halsband, har hans tass avgjuten på gips här oxå

Ja gott folk, vad tycker ni; för mycket saker framme? Hjälp mig gärna å kom med lite förslag... allt tas emot med öppna armar..

KRAM

8 kommentarer:

PiaMaria sa...

JÄTTESNYGGT!!!!!!

Jag är helt tagen....
Oj vad jag behöver såntdär hemma hos mej också.....


Kram Pia

Atelje Annorlunda sa...

Nej!!!!
Ändra ingenting...jättesnyggt.
Vad du donar och fixar. Känner igen hängaren med tre krokar...tog i en sån på min shoppingtur sist men la tillbaka den, tyckte den var för liten...men ångrar mig nu när jag ser hur vackert det blev hos dej. Snyggt med tre på rad...så kunde man ju ha gjort.
Kram Åsa

Kristin sa...

Hej du! Jag tyckte det blev så fint!!! Vita hyllan ovanför byrån var jättesnygg, och byrån också så klart! Inte för mkt prylar framme i mina ögon, men det där känner man ju bäst själv, jag kan gå och pyssla och lägga till en sak och dra ifrån en annan ett tag innan jag känner mig nöjd och det blir "lugn och ro" på det stället. Härlig mysig stämning. Tänk den som hade en sådan stor hall. Har du sett mina minihallar, jag har visat dem på bloggen???? Trångt och pryttligt, men så blir det ju lätt i ett gammalt torp.

Hoppas ni har en bra helg!

Kram K

tre nyanser av vitt sa...

Hej
Oj hittade din blogg. Det blev ju kanonfint. Verkligen mysigt med vitt jämfört med trä. Allt harmoniserar så därför kan du ha mycket saker utan att det ser för mycket ut, Snyggt!
Ha de gott//Marie

nettans lantliga hem sa...

Tycker de ser fint ut! Man ska ju inte bry sig vad andra tycker bara man är nöjd själv. Du har mycke fint
Ha en bra dag!
Kram Nettan

Mer av allt sa...

Jättefint! Vilka fina krokar du har under hyllan !

Du har något hos mig på min blogg... :-)

Ha en bra vecka!

Kristin sa...

Hej hej!
Nu har jag en sak till dig på min blogg! :-)

Kram och ha en bra vecka!
/Kristin

Eikkala sa...

I bland blir man hemmabild, ändra inget för det är snyggt. Bollarna i fattigmanssilver som jag hade på min sida.. hoppas jag få köpa in till butiken (som även snart blir en webbutik). Var det lättare att måla med norsjö än beckers?
Kram sar