lördag 9 augusti 2008

Som en märr...

När det går emot mig reagerar jag som en riktig surmärr som sparkar bakut - vilket jag gjorde när 1. det trasslade i förrådet 2. jag skulle bli tvungen att använda FARLIGA expanderpluggar 3. att bloggen inte fungerade

1. Nu är trasslet borta tack vare min käresta! Som lugnet själv kom han å satte upp hyllorna. Det var ju bara att flytta konsollerna lite åt sidorna så slapp man ju metallreglarna å använda expanderpluggar på gipsväggen i stället

2. Expander jaa... min erfarenhet av dom är att väggen spricker och går sönder. Inte gick det sönder - det var ju hur smidigt som helst!!! Har till och med vågat använda dom själv =)

3. Bloggen - måste ha varit tillfälliga fel eller nått, för nu fungerar det hur bra som helst!

Kontentan: nu är allt bra å surmärren är snäll igen!!! Märker ni att hösten står för dörren... jag längtar...
Här kommer en bild på lille P när han var LITEN =) taget i september 2005!

Så mysigt med vackra löv som frasar när man går - luften är frisk och klar å alla träden formligen sprakar av underbara färger

Hade egentligen tänkt fara på auktionen i morgon i Selet, men jag ska nog spendera tiden att fixa i förrådet, nu när hyllorna är uppe!! Idag, äntligen bär det nog av Hjortgården, får fynda där i stället!! - KRAM -

9 kommentarer:

Gårdsromantik sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Gårdsromantik sa...

Men nu hittade jag ju till din fina blogg!
Tack för ett trevligt besök i butiken igår!
Har lagt till dig på bloggkoll så jag inte missar några inlägg.

Min besöksräknare finns på:

http://susnet.se/tjanster/

Skall kika vidare på dina tidigare inlägg.

Kram Maud

Vit spets sa...

Hej där!
Vilken lycka att få se hösten alla färger - längtar! Tack för beundran av mina alster...alltid roligt att höra att dessa är omtyckta!
Sköt om dig...
//Siv

Eikkala sa...

Smålog när jag läste ditt inlägg, tur att man inte är sur länge. kramar sari

Kristin sa...

Hej hej! Vad bra att alla strulen löste sig och det blev BRA till slut! :-)

Gullig bild på din lile kille... tiden går fort. Min lilla kille fyller 5 om en månad och min pyttebebis, som ju för inte så länge sedan låg i magen och vi var oroliga för att hon 1) inte skulle stanna där (har haft 3 missfall innan henne) och 2) att hon sedan höll på att komma för tidigt (redan i v 29) är snart 6 mån!

Jag kan längta lite efter hösten nu... här är det ändå bara regnigt och det känns inte som sommar längre. Jag gillar hösten men det är väl kanske lite i tidigaste laget att det blir höst redan.

Hoppas ni får en skön vecka!!!

kram K

Anonym sa...

Hej lilla "märren"!

Jag längtar tll dina inlägg...
Det är vackert, drama och humor (humör :-)..kan det bli bättre!

Kram från fd. granne

Vitbalansen - Helena sa...

Det var ju för väl att det löste sig med allt :-). Jag kan också tjura ihop rätt rejält när saker och ting går mig emot.

Åh, vad härligt det såg ut med höstbilden. Något av det bästa jag vet är att en vacker höstdag gå ut på en rejäl hundrunda i skogen iklädd polotröja, jeans, Barbour-jacka och höga gummistövlar. Så för min del kan det gärna bli höst på riktigt nu :-).

Kram från Helena

Piffa & Puffa sa...

Känner väl igen det där då ingenting går som det ska. Jag kan bli tokig men som tur är aå fixar min karl i stort sett allt.
Vilken liten gobit till kille i vagnen. Kika gärna in på min blogg och var med i utlottningen.
Kram Anette

Vitt och blandat sa...

Till min fd. granne: Vad glad jag blir att du kommer hit till bloggen =D men när 17 tänker du komma hit - live?? Nu får vi allt ta å göra slag i saken hörrö =) Varma kramar från mig till dig. Hälsa ett stycke son från oss!