måndag 25 augusti 2008

M Å N D A G =/

Fy 17 vilken sk**t dag jag har haft idag... det började redan under natten. Hade sån där nattskräck, har aldrig drabbats av det tidigare å fy fasen vad otäckt det var. Jag visste inte om jag sov eller var vaken, äckliga kräk hoppade rakt in i ansiktet och jag flög upp ur sängen och visste varken ut eller in - usch. Idag har följande hänt:
1. upptäckte värsta felet jag gjort till en kund på jobbet
2. Skulle sen skicka rätt dokument och märker att dom inte finns kvar och jag har noll koll på vad som hänt
3. Skulle stärka mig med kaffe och märker samtidigt att kaffebryggaren var skitig, så jag rengjorde den varpå kaffet i koppen kallnade och jag hällde det ut för att ta nytt - då gick kaffemaskinen sönder, så jag blev utan.
4. Skulle bjuda min mommi på mat, men jag lyckades göra hela maträtten oätlig genom att hälla ett helt paket salt i maten, enligt smaken i alla fall. En hel gryta mat måste nu kastas bort.
5. Skulle ta ut soporna och märker inte att påsen läcker så det rinner sörja i hela trappen och över gården - tur att det regnade.

Men egentligen är det ingeting, har fått veta två allvarliga sjukdomar i dag på nära och kära som omger mig. Det får en att stanna upp och se världen från ett lite annat perspektiv. Jag sänder mina tankar till dem och en önskan om att de ska bli frisk...

NU NÅGONTING ROLIGT
Jag har fått TVÅ awards =D Jag har precis inte den blekaste om hur jag får hit dom till mig så jag kan visa, undra om man kan kopiera och klistra in... hmmmm ska prova... Nähä det gick inte! Jag fick dom i alla fall av
I mitt paradis och Mer av allt. Tack underbara ni, den värmer i lilla hjärtat ska ni veta! Nu får ni hjälpa mig att få in dom hit oxå =)

Har inga nya inredningsbilder att visa, så här kommer lite måbra bilder som inte har ett dugg med nånting att göra - förstoras med fördel!


Kärlek, katt å häst!


Skit i de du!
(ser det ut som att han tänker =)


Nu drar jag!
(tycker bilden är så skön eftersom han vände rumpan till)

Det var allt - eller snarare ingeting för den här gången, men snaaart kommer det inredningsbryderier igen!

7 kommentarer:

Mer av allt sa...

Högerklicka på awardbilden, tryck "spara som" och spara bilden där du hittar igen den. Sedan söker du rätt på bilden och tar in den i din blogg. Lycka till!

Vilken hemskt dag du haft! Men du - imorgon kan bara bli bättre!!!

Ha det bra resten av veckan!!

Kristin sa...

Hej du! Nu hann den andra tjejen svara före mig om hur man gör med awarderna. Men man sparar alltså ner dem på sin egen dator och tar sedan in den som en vanlig bild i ditt inlägg. Inte svårt alls!

Usch, vilken dag du har haft. Egentligen var det väl kanske sjukdomarna som var det värsta, men en massa tramsiga dumheter på jobbet kan också det ta knäcken på en!!!! OCh börjar det strula så fortsätter det... vissa dagar blir helt hopplösa då.

Nu ska jag snart ta och lägga mig (är ingen kvällssuddare som du märker), lilla baby M har varit supergnällig idag och jag är trött. Så go'natt ANNELI (alltid kul att veta namnet!).

Jag hoppas verkligen din fortsatta vecka blir bättre!

KRAM! K

Kristin sa...

Glömde ju säga att bilderna var FÖR UNDERBARA!!!! Vilken tur (och skicklighet) du har som har kunnat fånga ögonblicken så!

Kram igen!

Vitbalansen - Helena sa...

Nej men fy farao, vilken sk-tdag du hade i går! Ibland är det som förgjort med allt, och har det väl börjat krångla med saker och ting brukar det ju fortsätta. Men som Kristin skrev är väl sjukdomarna det värsta. Hoppas att det blir bra i sista änden med dina nära och kära.

Hoppas att du får en mycket bättre tisdag!

Kram från Helena

Eikkala sa...

Vilken måndag, förstår att du vart helt slut.Värst är nog beskeden om dina nära, hoppas det går att bota sjukdommen. *kram*

Vilka mysiga bilder, du har verkligen fångat ögonblick i naturen.

Boken köpte jag på fridasgård på nätet.. den har varit såååå svår att hitta, nu kommer det en ny till Jul *bara villl ha begär*

Kram Sari

Hwita Villan sa...

Usch det låter som en jobbig dag., men bra med lite uppiggande också! Vad fint det ser ut hos dig i bilderna nedan - jättemysigt!

Kram M

PS. Utlottning hos mig!

carina sa...

Men vilken blick lilla igelkotten har haha verkligen kul.